8 szakálas trükk a keresőoptimalizálás tippekhez

2017. jan 6.

Ki gondolta volna, hogy vannak azonnal használható keresőoptimalizálás tippek?

Ez valóban igaz, vagy csak egy jó marketing fogás?

keresőoptimalizálás-tipp-300x298

Keresőoptimalizálás tippeket nagyon sokat lehet adni, és kapni, de az egy fontos tényező, hogy Te mennyire vagy otthon a kódolásban, webfejlesztésben, mert attól függően tudod szerkeszteni a weblapodat.

Szeretném bemutatni a 8 tippet, amelyek azonnali helyezésjavulást hoznak. Ellenőrizd le melyik van meg nálad, és amelyik nincs, azt pótold sürgősen!

Ha halvány foglamad sincs, hogyan lehet néhány kódot beilleszteni, akkor ezek a keresőoptimalizálás tippek Neked szólnak!

Az egyszerű tartalomkezelő motoroknál (pl:: WordPress), úgy tudod alkalmazni, mint egy szövegszerkesztőt, szóval roppant egyszerű…

 

  1. Meta Title: Az oldal keresőoptimalizált címe. Ezt látják a látogatók, amikor keresnek valamit. Szerepeljen benne a kulcsszavad!
  2. Meta leírás: Az oldalad rövid max. 160 karakteres leírása, melyet a látogató szintén a keresőben lát. Ide érdemes valami figyelmefelkeltő szöveg, ami megfogja a látogató figyelmét. Itt is szerepeltesd a kulcsszavad!
  3. Az oldal címe: Ez egyszerű, vagy egy összetett mondat. Ebben is legyen kulcsszó!
  4. Első bekezdés: Mikor elkezded írni az oldal szövegét érdemes az első bekezdésbe is belecsempészni a kulcsszavad!
  5. Oldal linkje: Az oldalad link címében is látszódjon a kulcsszó, és sz legyen ún, csinos link, ami azt jelenti, hogy valami értelmes szöveg, nem pedig kódok.
  6. Képek: Használj képeket! Ez egyrészt jobban meggyőzi a látogatót, másrészt a képek címét, és alternatív címét is tudod kulcsszavazni.
  7. Kulcsszósűrűség: A szövegben ne vidd túlzásba a kulcsszavak jelenlétét, de szerepeltesd benne úgy, hogy 1- 4% között legyen a kulcsszósűrűség a szöveghez képest!
  8. Kulcsszavak: Minden oldalt csak  egy kulcsszóra optimalizálj, így az jelentősen erősödik!